Persoane interesate

miercuri, 4 aprilie 2012

Passion peel-off - o masca Montagne Jeunesse

Am fost norocoasa si am castigat 3 masti Montagne Jeunesse pe blogul Mayei si desi tentatia ciocolatei e foarte mare, am incercat prima data masca cu pulpa de rodie si extract de floarea-pasiunii pentru ca mi-a placut ideea unei masti de peel-off - usor de indepartat - si in plus m-am gandit ca e logic sa incep cu o masca de curatare profunda.

Ingrediente: Aqua, Polyvinyl alcohol, Alcohol denat, PPG-1-PEG-9 lauryl glycol ether, PVP, Glucose (zahar), Parfum, Xanthan gum (agent natural de ingrosare), extract de fruct de Rubus idaeus (zmeura), Propylene glycol, extract de seminte de Punica granatum (rodie), Vitis vinifera (struguri rosii), extract de floare de Passiflora incarnata (floarea pasiunii), PEG-35 Castor oil, extract de fruct de Vaccinium macrocarpon (merisor), suc de frunze de Aloe barbadensis, extract de floare de Nelumbo nucifera (floare de lotus), extract de seminte de Oenothera biennis (primula), extract de radacina de Panax ginseng, Tocopheryl (vitamina E) acetate, Lactoperoxidase (baza de lapte), Glucose oxidase (baza de zahar), Cl 14700 (Red 4) cl 60730 (Ext Violet 2)

Mastile Montagne Jeunesse arata si miros superb, deci au facut foarte bine ca au inclus pe spate avertismentul de a nu baga in gura, oricat de mare e tentatia.
Eu am aplicat de 2 ori (am tinut-o in frigider intre timp) pentru ca am fost prea nerabdatoare s-o astept pe sora mea sa mi se alature, iar continutul mi s-a parut prea mult pentru o singura aplicare. Am spalat usor fata cu apa calduta (asa cum spun ei, fara sapun), apoi am intins intr-un strat subtire. Are consistenta usoara, gelatinoasa, miroase super si pe fata mea a avut o culoare rosie deschis (apropiata de culoare semintelor de rodie). La prima aplicare am avut proasta inspiratie de a ma uita la un serial de comedie - nu am ras cine stie ce, dar am zambit din cand in cand si nu cred ca trebuia sa misc deloc fata. Pe obrazul drept nu s-a desprins la fel ca pe restul fetei; dar a doua oara am avut grija sa stau cuminte si cred ca partea dreapta a fetei mele e de vina, pentru ca nici atunci nu s-a desprins asa cum trebuie si am indepartat-o cu un servetel umed. 
Conceptul de peel-off mi se pare genial - usor de indepartat si probabil foarte eficient, ca un sarpe care isi schimba pielea - pentru ca tenul ramane curat si catifelat, o noua fata. 
Nu sunt specialista in masti, asa ca nu pot da o parere avizata; din experienta mea limitata imi place mai mult aceasta masca in comparatie cu cele care se intaresc si simti ca iti constrang fata (pur si simplu e mai comoda) si mai usor si chiar distractiv de indepartat in comparatie cu masca Apidermaliv (care imi place de altfel, dar e mai grasa si trebuie sa insist la curatare).

Abia astept sa incerc si masca cu ciocolata alba (las sa treaca o saptamana) si mai am de aplicat un rasfat pentru picioare (un gel de relaxare cu extracte de cirese si menta). Revin cu review pentru fiecare in parte dupa rasfaturi.

Voi ati incercat mastile Montagne Jeunesse? Care e preferata voastra?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu