Persoane interesate

joi, 8 martie 2012

La multi ani!

Cu ocazia zilei de 8 martie ...
toate felicitarile incepeau asa, atunci cand inca se mai daruiau felicitari si flori si martisoare, nu doar poze si status-uri pe facebook, un SMS sau un apel grabit pe mobil.

Dupa acelasi model al urarilor pe calea rapida si eficienta a internetului, va urez tuturor o zi superba, cu soare, flori, cadouri si surprize. La multi ani tuturor mamelor, fara voi lumea nu ar exista!

P.S. Pentru ca incepeam usor melancolic amintind de felicitarile si "obiceiurile de pe timpuri", am inca felicitarile primite in clasele primare si ma amuz citind mesajele standardizate de atunci, "pline de sentiment" si cu greseli de ortografie.
La noi este obiceiul ca de 1 martie fetele sa dea martisoare baietilor, iar ei dau fetelor felicitari/flori/cadouri de 8 martie (s-a mai schimbat intre timp, ca de, televizorul si internetul ne educa pe toti :)
O amintire amuzanta este legata de niste 'atentii' de 8 martie primite de la un baiat (de mentionat, era inainte de '89): eram prin clasa a 2-a sau a 3-a si primesc de 8 martie un suport pentru lumanare, mic, de sticla, ceva genul acesta (fara lumanre, evident :)
In anul urmator imi da o lumanare simpatica in forma de ciupercuta, vesel colorata ... dar, o lumanare ... si-mi spun in gand "OK, la anul probabil imi da si chibriturile"
Sa ilustram:
 Aceasta este o surpriza romantica
Asta e deja morbid


Va urez o zi plina de flori si zambete!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu