Persoane interesate

duminică, 1 iulie 2012

Improvizatii - going homemade

Azi am aplicat pentru prima data un fel de masca homemade (nu stiu cum sa-i zic altfel) - cand au inflorit toti crinii, am cules petalele si le-am pus in ulei nerafinat de floarea-soarelui (nu aveam de masline in casa), iar dupa o saptamana am scurs uleiul intr-o sticla curata, iar petalele le-am pastrat in borcan, iar azi am aplicat pe fata petalele (ar fi fost mai usor cu ajutor si daca nu m-as fi stresat atat de tare ca voi murdari totul). (Cu uleiul ma mai gandesc ce fac). 
Ideea era ca n-are ce rau sa faca si speram la un efect de hranire a tenului si speram la atenuarea petelor (am 2 grupulete de o parte si de alta a nasului). Daca tot eram cu degetele in borcan am intins delicat petalele pe obraz (mai mult spre centru sa nu ajunga in par), pe frunte, pe nas si barbie, iar dupa 10 minute le-am indepartat, dar daca tot nu se intamplase nimic negativ, le-am luat usor si le-am intors pe partea cealalta aplicandu-le pe decolteu. Fata am tamponat-o usor cu dischete demachiante si desi nu era deranjant de gras, am sters usor fata cu lotiune tonica fara sa insist prea mult. 
Dupa prima aplicare pot sa spun ca mi-a placut, am bagat borcanul in frigider si aplic pana le termin. Daca voi capata incredere ca nu luneca de pe fata (azi aplicat la orizontal), data viitoare fac si o poza :) 
Nu pot sa zic acum ca a avut efecte miraculoase, dar nu a avut niciun efect aiurea, deci e bine. Mi s-a parut ca fata e mai luminoasa, asa ca ... hei, nu ma costa nimic ... voi continua si editez aceasta postare cand termin tratamentul meu improvizat. 
nu se vede mare lucru, pentru ca petalele macerate au devenit aproape transparente, dar .... stralucesc :))

P.S. Improvizatia porneste de obicei de la ceva, 2-3 versuri memorate, then ... you wing it :) 
Am citit despre efectele uleiului de crin aici (de exemplu, sunt multe pagini asemanatoare) si mi-a venit ideea sa incerc sa-mi fac singura o astfel de reteta ... de aici, improvizatia de azi! Si sunt deja gata sa schimb melodia sa sa trec la trandafiri (am gasit aici o reteta pentru ulei de trandafiri :)

O duminica placuta, relaxanta si ... rasfatata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu