Persoane interesate

marți, 17 iulie 2012

Hello, everybody! (take 2)

17 iulie 2011
"Nu stiu altii cum fac, iar eu sunt incepatoare in blogging.
Cum am ajuns sa am un blog? "Presiunea" celorlalti. M-am inscris la cateva concursuri si mai toate au cer postare pe blog-ul personal, considerand ca toata lumea are asa ceva. 
Si de ce nu? Asa cum eu vizitez blogurile altora, citesc postarile lor si particip la concursurile lor, ar trebui sa existe si reciproca. In teorie, n-am nimic impotriva, doar ca nu consider ca am ceva interesant de impartasit. Majoritatea blogurilor vizitate sunt axate pe beauty / machiaj / moda / trenduri, chestii la care nu ma pricep, desi sunt fascinata de look-urile create de cele care se pricep.
Acum ca am ajuns efectiv sa-l creez (rather easy thing to do, I might add), voi vedea ce voi posta.
Nu stiu pe cine va interesa gandurile mele, ce mai citesc / ascult / urmaresc / fac, dar sunt sigura ca textualizarea ma va ajuta pe mine. By the way, postarile vor fi un amestec romano-englez.
That's it for now, my internet connection is killing me."

Am reluat primul meu salut, nu stiu cati l-au citit, nici daca merita, ... spune multe despre pesimismul meu si un inceput ezitant ...

Azi 17 iulie 2012, adica la ceas aniversar

Citeam despre atatea aniversari mai mari sau mai mici si am cautat sa vad si eu data primei postari ... am citit ... well, kind of embarrassing ... ma uit si vad ca am pornit fara mari sperante sau asteptari (e mai usor, nu risti dezamagiri) si privind retrospectiv voi amenda motto-ul meu: unele lucruri postate chiar nu mi se par ... wow ... si totusi au fost persoane care au apreciat (deci chestiune de perspectiva); la altele, de care chiar am fost mandra, nu am primit niciun fel de feedback (disappointing) ... per total, sper ca am evoluat, sper ca unele dintre postarile mele v-au oferit ceva util, v-au facut sa zambiti sau sa meditati ... eu cu siguranta nu mai sunt cea de acum 1 an: stiu ca teoria aceea nu e valabila - putine persoane pe care le citesc trec pe la mine si nu e de mirare, blogosfera e mare, ziua are doar 24 de ore ... dar spre mirarea mea sunt si persoane care citesc postarile mele, imi lasa cateva randuri la comentarii si uite de asta continui sa scriu. 
Multumesc in primul rand Clarrei pentru primele incurajari si sfaturi; Simonei, care a ajuns aici din dragoste de carti si a ramas alaturi de mine; Sakura care ma inveseleste cu comentariile ei, Eva care imi da un sentiment usor strain de ... "bowing for the audience" si multumiri ca la Oscar cu comentariile ei entuziaste si ... toti cei care m-au ajutat cu comentariile si sfaturile lor (a se vedea lista de mai jos) + multi altii (am lista mea si va stiu pe toti).
Inca nu am depasit total acel "not a big deal" si "not that interesting", pentru ca nu ma cred atat de stralucita sau interesanta, dar am evoluat la "pot mai bine", "ma voi stradui mai mult" si "hei, unora le place, deci nu e chiar asa de rau" si sper ca in al doilea an de existenta al acestui blog sa va ofer chestii interesante, amuzante, utile si sa intrati pe aceasta pagina cu placere.
Nu voi organiza nimic de blogaversary; (exista GA Libris in desfasurare, dar nu am zis acolo nimic despre aceasta aniversare). Am avut de cateva ori intentia de a darui ceva celor care vor comenta la o anumita postare (fara a fi anuntat ca giveaway si nu am avut cui, pentru ca nu reactioneaza lumea): cand am facut cate o recenzie de carte am intrebat la final daca v-ar placea sa o cititi, sperand sa fac o surpriza cuiva si sa daruiesc respectiva carte - dezamagire, no comment; sau cand am primit mastile Montagne Jeunesse am intrebat care e preferata voastra/va tenteaza cel mai mult pe aceeasi idee - am primit cateva raspunsuri destul de anemice ... nu conteaza prea tare, realitatea ne invata sa nu avem asteptari prea mari.
Asa ca acum am centralizat situatia comentariilor (in afara postarilor-concursuri) si dintre toti voi alege pe cineva care va primi o surpriza. Lista include pe cei care au postat cel putin 5 comentarii, dupa cum urmeaza:

Vintagelook Simona
Sakura                                  
Iulia Mania                              
Emma Coman                         
Lavender Thoughts                  
Alina Gardalean                       
Eva Luna                                
Delia Dediu                              
Carmen O.                                
Luiza                                        
Alexandra                                 
Crisa                                        
Veronica Picioroaga                   
Andreea Bacau                          
Dya                                         
Radu Adina                              
Am trecut efectiv pe la fiecare postare si am numarat si e posibil sa fi gresit/sarit vreo unul (si da, stiu ca are disqus o aplicatie pentru top 10 comentatori - nu-mi ajuta, nu ii numara pe cei care nu comenteaza de pe un cont disqus).
Per total am numarat vreo 60 de persoane care au comentat la diverse postari (in afara giveaway-urilor) - va multumesc tuturor si va astept in continuare aici pe blog.

Am amestecat listuta aceasta si cea aleasa este ...


Felicitari, Simona! Astept un mesaj de la tine. Premiul fiind ... negociabil, vorbim pe mail.


Aceasta postare e programata, pe 17 voi fi in plina panica cu lucrarea mea, asa ca ... pe mai tarziu!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu