Persoane interesate

duminică, 15 iulie 2012

Crema anti-imperfectiuni Normaderm de la Vichy (guest reviews) (3)

Azi mai adaugam un guest review din seria Normaderm cu impresiile Dianei si ale Monikai.
Diana Picioroaga:

Multumesc mult, Cristina, pentru sansa pe care mi-ai oferit-o de a folosi o crema dupa care tanjeam. Am primit-o la momentul potrivit, cand aveam mai mare nevoie de ea.
Ma confruntam cu niste cosuri razlete pe zonele periferice ale fetei si decolteu, relief  neregulat si puncte negre, probleme cu care ma confrunt de mult timp si nu le-am rezolvat cu nici un truc, din cele multe la care am apelat. Perioada adolescentina si-a lasat amprenta serios pe fata mea :-)
La cateva zile dupa ce-am inceput sa folosesc crema Vichy, rezultatele au inceput sa apara, iar dupa 2 saptamani problemele mele au disparut in totalitate. Am fost foarte surprinsa sa vad ca o simpla crema da aceste rezulatate intr-un timp atat de scurt si sunt foarte fericita ca am descoperit-o. Cu siguranta nu-mi va lipsi niciodata de pe etajera!
In sfarsit ma simt mandra de tenul meu si nu mai am nevoie de pregatiri minutioase inainte de a iesi din casa.
In concluzie, le sfatuiesc pe toate fetele sa achizitioneze aceasta crema.Eu m-am convins ca este un  "elixir al frumusetii !".
Iti multumesc! 

Monika Vancza:

De multa vreme sunt datoare cu acest guest-review Voua, si dragei noastre Blueroses, multumita careia am avut sansa sa testez noua crema Normaderm de la Vichy. Ca sa stiti de ce am «meritat» acest lucru, si de unde am pornit, voi cita descrierea data atunci a problemelor tenului meu :
«Imperfectiuni: puncte negre pe nas si langa nas, pori dilatati pe obraz, frunte si barbie, luciu pe funte; pete - de la cosurile masacrate cu muuuuult timp in urma (cu ce vor disparea, oare?), roseata - cand e pe cale sa apara un nou monstru in perioada aceea - sau chiar in afara ei (!)... si exfoliere (mai ales pe nas, dupa ce imi "tratez" punctele negre). »
Precum vedeti, eram subiectul perfect pentru un asemenea experiment. Si, ca toata testarea sa fie valida, pe durata ei am avut parte si de doua perioade din «acelea», plus o s(tr)es(s)iune de toata frumusetea… Insa pe toate le-am trecut cu bine in ceea ce priveste capitolul ten: fata de alte perioade cu examene, stress si felurite "bucurii", fata mea chiar arata normal, si nu ca-n timp de razboi – iar asta datorita cremei Normaderm.
Am folosit-o zilnic, de doua ori: dimineata si seara, din momentul in care l-am primit (cam prin 21-22 mai), pana azi, cand mai am doar putin din el in flaconasul taiat in doua. Asta inseamna ca mi-a ajuns pentru aproape doua luni de zile – ceea ce in cazul unei creme de 30 ml, folosite frecvent, nu-i deloc rau.
La ce rezultate am ajuns ? In primul rand, imediat dupa aplicare am beneficiat de o senzatie de prospetime; crema intrand repede in piele, parfumand-o subtil. Nu lasa urme (nu tu pelicula grasa / scamosanda), ba mai mult, le sterge si pe cele existente: matifiaza si ascunde porii aproape instantaneu. Ceea ce-mi mai place mult e faptul ca pielea ramane si se simte hidratata, catifelata cu ea pe parcursul intregii zile, nu doar dupa cremuire: nu se strange, nu e uscata + nici nu luceste. O aplic fara probleme ca si baza de machiaj.
Dupa aproximativ doua saptamani jumate de folosire regulata, am observat ca tenul mi s-a uniformizat atat  la culoare, cat si la relief: petele s-au estompat, ranile provocate de la stoarcerea cosurilor s-au vindecat aproape fara urma. Iar alti monstruleti nu prea au aparut – chiar de eram «pe rosu». Bine, nu zic ca am ramas total nemarcata de perioada respectiva, insa influenta ei s-a manifestat cu mult mai discret, rezumandu-se la trei cosuri razlete, nu atat de nervoase, ca de obicei - pe frunte.
Dupa sfarsitul primei luni de folosire, am constatat bucuroasa, ca punctele negre de pe nas parca sar de la sine afara (yeack!), cand ma ocup de ele, iar pielea nu mi se mai deterioreaza in asemenea hal ca si-nainte dupa aceasta operatiune. Si in acest fapt consta pentru mine cel mai mare castig obtinut de pe urma utilizarii cremei Normaderm: nu am pielea exfoliata, plina de rani si cicatrici, ci afisez un chip neted, cu un aspect relativ «neaccidentat». Ceea ce ma bucura.
In sesiune n-am rezistat, si mi-am stors un cos inainte ca el sa se fi format bine – aceasta fiind singura pata nou-achizitionata in ultima perioada. Din pacate, inca se vede – la fel ca si cele vechi, care au mai palit, insa n-au disparut de tot. Asta e, trebuie sa ma dezvat de la acest obicei daunator in loc sa sper in minuni…
Per ansamblu, am fost multumita. Problemele tenului meu s-au remediat, ameliorat. Nu s-au vindecat in totalitate, n-au disparut definitiv, dar au devenit, zic eu, normale. Iar acesta e, parca, si promisiunea facuta de numele cremei.
Multumesc ca mi-ai dat ocazia de a o testa, Blueroses! :*

Aceasta este ultima postare din seria de guest reviews primite de la castigatoarele cremelor anti-imperfectiuni Normaderm si per total impresiile si reactiile par sa se incadreze intre "multumit" si "fericit" cu unele rezerve, de inteles dupa parerea mea - pana la urma efectele depind de tipul de ten si reactia acestuia cu crema, modul de utilizare, factori de life style si ... asteptari. 
Ma bucur ca am putut sa strang aceste pareri pentru a putea sa va ofer mai multe puncte de vedere, mai ales ca am observat ca unii cititori au ajuns aici cautand informatii despre acesta crema. 
Multumesc celor 6 fete pentru ca au raspuns solicitarilor mele si ma bucur ca am putut sa 'intermediez' aceasta testare oferita de Vichy Romania.

Duminica placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu