Persoane interesate

joi, 1 decembrie 2011

Winners - GA de Mos Nicolae

And the winners are:
Honey Bunny - si-a dorit cartile, carti a primit, lectura placuta - felicitari!
C.L.M. - si-a dorti premiul 3, adica ceasul, asta a primit, sper sa-ti placa - felicitari!

coshuletzul_colorath - ai spus ca pana la urma vrei si filmele, asa ca felicitari si vizionare placuta!
Dati click pe fiecare poza, sper sa se vada mai bine - nu le-am taiat mai mici sa se vada ceasul de la laptop, cel de la programel era prea jos si nu intra in poza. 
Imi pare rau @Francis Carla am incercat toate canalele de comunicare sa pot sa-ti validez inscrierea, dar nu ar fi cinstit fata de celelalte fete care au facut un efort sa faca o postare pe blog la FB. 
Multumesc tuturor pentru participare si pentru voturile acordate povestii mele pe peretele Complexului, daca vor fi suficiente, voi primi sponsorizarea promisa de Complexul Apicol Veceslav Harnaj si veti putea concura pentru o gama completa Apidermaliv la care urmeaza zilele acestea sa postez review-uri.
PS  Am fost fericita sa constat ca avem printre noi cititori doritori de carti noi si va urma in curand un giveaway mai altfel premiat cu o carte deosebita.

5 comentarii:

  1. waiiii :x multumesc muuullt !!!!! ce mult ma bucurrrrrrrrrrrr :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu inteleg unde a plecat culoare din postare, toate castigatoarele erau scrise cu rosu, nicio discriminare, dar nu pot sa repar acum nimic, m-a lesinat mouse-ul :(

    In concluzie, v-am spus eu ca sunt cadouri pentru copii cuminti? Mi-au si trimis adresele, sper ca e deschis maine la posta si chiar le trimit. Enjoy!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari, fetelor, sa va bucurati de premii! :)

    RăspundețiȘtergere