Persoane interesate

miercuri, 7 decembrie 2011

New Giveaway - Apidermaliv pentru tine- CLOSED!

Complexul Apicol Veceslav Harnaj sponsorizeaza un giveaway cu produse full size din gama Apidermaliv (Crema de fata Apidermaliv, Masca de fata Apidermaliv, Balsam de buze Apidermaliv, Crema pentru calcaie cu propolis Apidermaliv, Crema pentru calcaie cu ulei esential de menta Apidermaliv)
Va fi un giveaway simplu, dulce si rapid, pentru ca una dintre voi sa se bucure de Craciun de un cadou minunat:
Obligatoriu:
1. Urmariti blogul prin GFC.
2. Faceti o postare separata pe blog cu poza aferenta acestui giveaway si link catre aceasta postare.
Optional:
3. Fiti fanii paginii sponsorului (Complex Apicol Veceslav Harnaj) (like = + 1 sansa)
4. Postati pe peretele vostru link-ul acestui concurs (share = +1 sansa)
In total puteti acumula 3 intrari pe lista, iar castigatoarea va fi aleasa cu List Randomizer (amestecata de 3 ori)
Comentariul va avea forma:
1. GFC:
2. Postare pe blog:
3. FB (numele):
4. Share:
5. Adresa de email:
(Precizare: daca nu aveti blog si postati doar pe FB, voi lua in considerare share pe facebook ca parte a conditiei obligatorii, deci nu veti primi o sansa in plus decat pentru like-ul dat paginii Complexului Apicol)
Inscrierile se termina pe 17.12.2011, ora 22.00, iar duminica 18 decembrie voi posta numele castigatoarei careia ii voi trimite mesaj pe mail.

Later edit: Nu am primit inca feedback pentru postare din partea reprezentantei Complexului Apicol. Daca se va schimba ceva (ex. conditii sau data de incheiere a inscrierilor) va anunt, dar fiti atente si mai intrati pe aici din cand in cand.
Atentie, share-ul pe FB trebuie sa fie public, sa-l pot vedea, altfel nu primiti intrarea in plus, iar daca nu aveti postare pe blog si nici share-ul nu-l pot deschide, nu pot sa va inscriu deloc.

Observatie: am incercat, dar renunt sa mai fac verificari de acest gen - am primit inscrieri cu nume diferite de pe acelasi IP si i-am scris unei persoane ca voi lua in considerare o singura intrare, apoi am mai gasit 4 persoane inscrise de pe acelasi IP - renunt, scriu pe toata lumea pe lista. Daca random vrea sa castige una dintre aceste persoane, asta e.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu