Persoane interesate

luni, 13 februarie 2012

Mazza Giveaway - CLOSED

Va spuneam ieri ca vi se pregateste ceva. Ei bine, e gata surpriza pregatita impreuna cu magazinul de bijuterii online mazza.ro. 
Sunt sigura ca ati auzit de acest magazin atat de aproape si accesibil, unde puteti gasi  bijuterii fantezie, categorie din care o norocoasa se va bucura sa-si aleaga piese preferata. Bineinteles, concursul este deschis si barbatilor dornici sa faca o surpriza placuta partenerelor lor, mai ales ca urmeaza atatea zile de sarbatorire a dragostei.
Eu v-am aratat aici piesele mele preferate, sa vad ce va place voua.
Conditii obligatorii:
1. Sa fiti fanii paginii de facebook a magazinului mazza.ro
2. Sa urmariti blogul in mod public (GFC - partea de sus a blogului "Inscrieti-va pe acest site")
3. Postati pe pagina de facebook a blogului link-ul cu bijuteria preferata - rasfoiti paginile cu prezentarea bijuteriilor fantezie, alegeti una si postati link-ul  aici), apoi aratati si prietenilor printr-un share (dupa ce postati link-ul pe fanpage, dati share de acolo - nu e nevoie sa-mi dovediti acest lucru, se vede sub poza bijuteriei.)
4. Distribuiti acest giveaway pe pagina voastra de facebook - share public.

Comentariul postat aici ar trebui sa aiba forma aceasta:
1. FB (numele cu care ati dat like paginii sponsorului):
2. GFC:
3. Link postare bijuterie pe pagina de FB Blue Roses:
4. Link share GA (unde ati distribuit acest giveaway pe wall-ul vostru):
(daca sunt nelamuriri in legatura cu aceste conditii sau cineva nu stie cum se obtine link corect pentru ultimele 2 cerinte, intrebati-ma, este o cerinta atat des intalnita, incat am impresia ca e general cunoscuta)
Nu este concurs cu like, nici cu sanse suplimentare - toate cerintele de mai sus va asigura o intrare pe lista ce va fi amestecata cu List randomizer.
Perioada de desfasurare 13 februarie - 20 februarie, ora 23:59.

Voi afisa castigatoarea cat de repede pot intr-o postare separata aici pe blog si voi anunta si pe fanpage, deci fiti pe faza pe 21-22 februarie, castigatoarea va trebui sa-mi trimita datele in 48 de ore.

Sper sa va placa acest giveaway si sa va inscrieti in numar cat mai mare.

Later edit: va rog sa nu folositi mai multe conturi de FB/GFC pentru a va inscrie la concursurile de pe acest blog; la final voi verifica IP-ul de la care sunt trimise mesajele, disqus e un instrument foarte util.

Promit ca fac lista din timp si pe 21 februarie o voi afisa inainte de extragerea castigatorului - sa ma trageti de maneca daca nu va gasiti in lista. Sa zicem ca afisez la 8 a.m. si ramane deschisa contestatiilor pana la 12, cand efectuez extragerea. Bine?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu