Persoane interesate

miercuri, 13 iunie 2012

New Bookcrossing

Asa cum v-am promis astazi pun in circulatie urmatoarea carte din bookcrossing-ul meu. 
Conceptul a pornit de la Fata de hartie (explicatia este in descriere ulterioara si nu o mai repet) si intre timp a aparut varianta romaneasca promovata prin campania Editurii All, Cartea Calatoare (gasiti detalii si puteti urmari traseul cartilor aici)
Eu ma agat de conceptul englez si raman la scara mica, aici printre prieteni. In urma catorva cereri de deschidere mai mare a acestui giveaway ... mai altfel, sa nu mai fie limitata participarea doar la detinatorii de blog, voi lasa cartea libera si in urma sugestiilor voastre vom avea niste conditii mai flexibile:
Asadar: 
- daca detii un blog, descarca poza de mai jos, pune-o in sidebar si lasa link-ul blogului intr-un comentariu aici; apreciez o postare separata pe blog, dar nu e obligatoriu, incerc sa reduc la minim efortul; daca vei castiga, vei organiza un giveaway asemanator pe blogul tau (liber la copy-paste de aici orice doresti);
- daca nu ai blog, dar ai un cont pe facebook, da share public la aceasta postare si lasa link-ul aici; daca vei castiga, dupa ce termini cartea, ma anunti si voi posta eu din nou acest anunt, iar impreuna vom stabili urmatorul cititor careia ii vei trimite cartea si ... tot asa.
Stiu ca mai exista si alte retele sociale, dar sa nu exageram ... pasi mici :)
Daca doriti sa cititi Sotia calatorului in timp de Audrey Niffenegger, astept inscrierile voastre sub forma:

GFC
link (blog/share)

Deadline: duminica 17 iunie, ora 23:59.

Pentru claritate maxima, primiti cartea, o cititi, o trimiteti mai departe, deci e mai mult un imprumut decat un premiu.

Promit sa revin cu o mica recenzie cat de curand, azi e o zi speciala pentru mine si am vrut sa postez anuntul, doar ca nu am avut timp sa pregatesc cum ar fi normal o 'reclama' pentru roman. 
Gasiti o scurta descriere aici, iar daca ati vazut filmul cu Rachel McAdams de curand, cartea nu va avea chiar efectul ei deplin, poate v-ar placea sa comparati sau sa apreciati scriitura.

Sper sa va placa si sa va inscrieti cu placere!

L.E. Se pare ca nu prea v-a placut si iata ca dupa o competitie stransa, Stefi este urmatoarea cititoare a romanului Sotia calatorului in timp. Astept numele complet si adresa ta postala pe adresa de "Contact" sau direct pe blueroses1391@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu