Persoane interesate

luni, 18 iunie 2012

Rasfaturi apicosmetice pentru dus de la Complexul Apicol

Complexul Apicol Veceslav Harnaj a lansat de curand o gama de geluri de dus care pun in valoare ingrediente apicole precum mierea, laptisorul de matca sau propolis.
sursa imagine si text 
Apidermin®, Apidermaliv®, Floramin® si Floral® reunesc principiile active ale ingredientelor apicole ca laptisorul de matca, mierea si propolisul cu proprietatile hranitoare ale nutrientilor din uleiurile vegetale de macadamia, migdale si samburi de struguri si untul de shea, rezultand ingrijirea completa pentru toate tipurile de piele. Numite si “Rasfat apicosmetic pentru dus“, datorita ingredientelor ce alinta pielea, gelurile Apidermin®, Apidermaliv®, Floramin® si Floral alinta pielea corpului lasand-o catifelata si hidratata.


  • Rasfat apicosmetic pentru dus cu laptisor de matca -  Apidermin®-pentru piele mereu tanara

In rasfatul apicosmetic pentru dus Apidermin® proprietatile antirid ale laptisorului de matca sunt dublate in lupta impotriva imbatranirii timpurii a pielii de uleiul de nuci de macadamia. Laptisorul de matca, o hrana regala, complex de vitamine este cel mai puternic aliat natural in lupta impotriva ridurilor, hidratand pielea si stimuland regenerarea celulara.
  • Rasfat apicosmetic pentru dus cu laptisor de matca, ulei de masline si unt de shea – Apidermaliv® – piele profund alintata

Gelul de dus Apidermaliv rasfata delicat  pielea datorita combinatiei de ulei de masline, unt de  shea si laptisor de matca. Uleiul de masline hraneste in profunzime pielea mentinand-o supla si elastica, im timp ce untul de shea repara pielea ranita si intensifica circulatia. Laptisorul de matca, untul de shea si uleiul de masline sunt un rasfat regal pentru pielea corpului.
  • Rasfat apicosmetic pentru dus cu miere-Floramin-Piele intens hidratata

Rasfatul apicosmetic pentru dus Floramin® reuneste hidratarea profunda a mierii cu proprietatile hranitoare ale extractului de portocale  uleiului de migdale dulci. Mierea de salcam ajunge in straturile indepartate ale epidermei revitalizand si catifeland pielea.  Bogat in nutrienti dar si antinoxidanti, uleiul de migdale dulci constituie un tratament pentru pielea uscata, redand stralucirea naturala a pielii, lasand-o hidratata imediat dupa dus, mierea sigiland hidratarea in interiorul pielii.
  • Rasfat apicosmetic pentru dus cu propolis – Floral®-antibacterian

Proprietatile antibacteriene si antimicotice ale propolisului s-au intalnit cu beneficiile uleiului de samburi de struguri si extractului de portocale in rasfatul apicosmetic pentru dus Floral®. Gelul de dus Floral®  lasa o senzatie de prospetime si curatenie a pielii corpului datorita beneficiilor combinatiei de propolis cu ulei de samburi de struguri.

Gelurile de dus Apidermin®, Apidermaliv®, Floramin® si Floral® pot fi gasite in magazinul online al Complexului Apicol Veceslav Harnaj http://magazin.complex-apicol.ro cu preturi cuprinse intre: 12 si 13 Ron (inclusiv TVA) cat si la distribuitorii Complexului Apicol.

Voi avea sansa sa testez si eu 2 din cele 4 geluri de dus si am optat pentru Apidermin si Floramin - abia astept!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu