Persoane interesate

duminică, 5 februarie 2012

SNOWED IN!

Cod alb la Botosani!
*image source - google images :)
De fapt exagerez un pic, nu suntem chiar inzapeziti, dar e ... atat de alb!

Context: stau la tara, comuna destul de mare, ieri a trecut plugul si a curatat drumul (si azi nu se mai cunoaste nimic), dar eu stau la capatul satului, deci eu vad totul alb.

Dimineata am facut un minim de carari si i-am explicat mamei ca ma doare capul si ma incearca tusea, asa ca nu am de gand sa fac toata ziua carari prin zapada - alimentat cu apa si lemne si stam cuminti.
Zis si facut, dar pana la Romanita, tot trebuie sa ma merg, duc apa calda gainilor, macar atat pot sa fac pentru ele pe frigul asta. Asa ca iau apa calda si pornesc hotarata: s-a mai depus vreo 20cm de zapada, dar nu ma scufund prea rau, ajung eu fara sa mai matur iar ... asta pana cand ma opresc nedumerita in fata unui morman de zapada acolo unde cu 2 ore inainte era carare. Bate vantul si viscoleste zapada si cazuse tot mormanul de pe acoperis.
M-am chinuit vreo 5 minute pentru 2m de carare si mi-au inghetat mainile, apoi m-am intors in casa si i-am spus mamei sa nu iasa in niciun caz din casa. Stiti povestea cu drobul de sare: pai daca se intampla exact cand trece pe acolo sa vina avalansa? (de precizat, mama merge cu carje, nu poate tocmai sa se grabeasca)

Concluzie: imi place iarna atat timp cat nu trebuie sa ies afara :)

Dintr-un colt de tara alb si inghetat, a transmis ... un om de zapada :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu