Persoane interesate

marți, 15 noiembrie 2011

No more scars

Am primit Contractubex in urma unui concurs si prima data nu gaseam tubusorul in plicul urias de la curier. Are 20 g e sub forma de gel si promite sa te scape de cicatrici sau cel putin sa le atenueze (pielea va fi mai elastica si se uniformizeaza culoarea) 
Compozitie:
Substante active: heparina sodica 5000 U.I., extract lichid de ceapa 10 gr, alantoina 1 gr pentru 100 grame gel. Celelealte componente: acid sorbic, p-hidroxibenzoat de metil, macrogol 200, guma Xanthan, compozitie de parfumare 231616, apa purificata.
Poate fi utilizat pe cicatrici recente dar si vechi produse in urma: accidentelor, arsurilor, acnee, interventiilor chirurgicale.
Eu am folosit nu numai pe cicatrici, ci chiar pentru cicatrizare, pe taieturi sau julituri - ustura putin la inceput, dar ranile se vindeca mai repede, iar aplicat pe cicatrici chiar le atenueaza si unele nu se mai cunosc deloc. Am vreo doua cicatrici mai vechi, dar m-am obisnuit cu ele, nici n-am incercat sa aplic minunea asta la ele, sunt deja uniformizate si nu ma deranjeaza. Eu am folosit si am fost multumita de efectul asupra cicatricilor de la cosuri: am incercat, dar nu ma pot abtine pentru mult timp si strang unele cosuri, iar urmele ramase le-am sters cu acest gel. Cremele anti-imperfectiuni nu au avut vreun efect vizibil, iar gelul asta a facut tot. L-am folosit dupa ce am comis greseala de a le strange si se cicatriza punctul destul de repede, apoi pe urmele respective si in cateva zile dispar. Stiu ca nu am voie sa le strang si folosesc roll-on de la Garnier sa scap de cosuri, dar nu functioneaza 100% si cand ma enervez ... 
Am cautat pe internet si e cam scump, dar daca doriti sa scapati de o cicatrice dupa vreun accident, arsura, operatie sau ceva mai putin grav, cum ar fi nervii varsati pe acnee, e o solutie foarte buna.
Prezentare: 20 grame
Producator: Merz Pharma
Pret: 25, 47, 50 RON (in farmacii pe care le-am gasit pe net)

P.S. Am subliniat in compozitia produsului extract de ceapa pentru acesta este ingredientul cheie pentru cicatrizare, mai ales daca e nevoie urgenta - se pune suc de ceapa, iar pentru rana deschisa, se pune ceapa cu sare (ustura ingrozitor, dar sarea ajuta la oprirea sangerarii). 
Mai bine ma opresc, am imagini prea sangeroase in minte acum. Hai sa va spun o intamplare amuzanta apropo de sare: ai mei erau la camp si au uitat sarea acasa si stiti cum e treaba cu sarea in bucate, deci a inceput fratele meu sa intrebe pe alti oameni din apropiere daca are careva sare. "Dar la ce-ti trebuie sare?" (fratele meu a considerat destul de ridicola intrebarea, de aici raspunsul sarcastic) "Sa pun pe-o rana"

Sper sa fie de folos postarea aceasta, dar va doresc sa nu aveti nevoie de acest produs. Multa sanatate!

3 comentarii:

  1. Ma bucur ca la tine a functionat bine, eu l-am folosit pe doua operatii de la nivelul fetei, prin care mi-au fost extirpate doua alunite (se vad si in poze) si din pacate nu prea a functionat...cicatricele au ramas destul de vizibile desi l-am utilizat mult,mult timp... :( Pe cicatricele mai vechi nu a functionat chiar deloc... :(
    Am dat in jur de 50 de lei pe el de la Sensiblu.
    Nu l-am incercat insa pe urmele de la cosuri, uite ca nu m-a dus mintea :P Acum mi-a expirat nu mai am ocazia...
    Sa il folosesti cu placere in continuare si sa fie la fel de eficient... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau ca nu a mers, cum spuneam eu nu am incercat pe cicatrici vechi, am un semn pe barbie (am cazut cand eram mica), dar m-am obisnuit cu liniuta mea, nici n-am incercat sa vad daca se poate atenua; am fost multumita ca m-a ajutat cu urmele lasate de prostia mea ... asta e.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar e foarte buna Contractubex-ul. Eu am primit de la o doctorita un tub ptr a ma da pe cicatricea de la operatie si chiar si-a facut efectul bine. E cam scumpa in farmacii dar e eficienta

    RăspundețiȘtergere