Persoane interesate

miercuri, 28 septembrie 2011

Chocolat: rewind

This is about Chocolat, unt pentru corp de la Reverto 
Pentru ca am cam intarziat cu review-ul, dam un rewind la memorie si vedem:
  • Temerile mele legate de patarea tricoului: nefondate, untul s-a topit imediat pe palme, a intrat apoi in piele oriunde am aplicat. Apoi mainile: imediat dupa ce am aplicat m-am asezat la laptop si am evitat un timp tastatura si mouse-ul (uitandu-ma la un serial, nu era mare lucru), apoi am uitat complet, dar nu a fost nicio problema - untul intrase complet in piele si mouse-ul meu nu a patit nimic.
  • Efecte: La primele aplicari aproape ca nu se mai vedea - cred ca pielea mea avea mare nevoie de hidratare. Dupa cateva zile de utilizare incepe sa se cunoasca: pielea e matasoasa, cu aspect normal (la coate si genunchi se vedea de obicei efectul lipsei unei hidratari eficiente), ba chiar azi dimineata e un pic unsuroasa (deci a inceput sa se sature :)
  • Am folosit untul si pentru maini (evident doar cu ele aplic, dar vreau sa spun ca nu am mai aplicat crema de maini) si pentru calcaie (saracele, cam aveau nevoie si aici e nevoie de un tratament mai lung)
  • Am incercat o singura data masajul - durerea mea de spate nu are legatura cu hidratarea, evident, dar efectul a fost cel scontat: mama a devenit fan si seara cere si ea un pic din untul meu sa se dea pe maini.
Concluzii: I LOVE IT!

Imi place mirosul delicios de cacao, imi place textura si ca nu ramane acel strat uleios pe maini.

Hidratare perfecta, aromata si naturala!!!

Multumesc Clarra si Reverto pentru acest rasfat.

4 comentarii:

  1. Cunosc si eu sentimentul, nu am avut niciun produs pe baza de cacao, insa am primit vara aceasta cadou o impachetare cu ciocolata de la salonul unde fusesem pentru electrostimulare inainte, si pot numai sa spun ca a fost o adevarata incantare, relaxare si rasfat adevarat...clar as mai repeta experienta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Meritam si noi cate un rasfat din cand in cand :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur mult ca-ti place, draga mea :) sa-l folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca-i ciocolata ... cu placere :)
    (si daca nu-mi placea, nu scriam nimic; mi-a placut postul tau despre sinceritatea cu care ar trebui scrise review-urile: cred ca de aceea nu prea ma inscriu la campanii de testare, nu imi place sa fiu presata sa ofer un feedback, iar cand reactia e una negativa, ezit sa scriu/pierd mult timp in formulare, sa nu gresesc/jignesc).
    Aici a fost usor si cu mare placere.

    RăspundețiȘtergere