Persoane interesate

miercuri, 28 septembrie 2011

Sampon si balsam cu extract de vin Manufaktura - late review


Am tot amanat acest review pentru ca nu-mi place critica negativa, mai ales facuta in graba.
Am folosit samponul si balsamul cu extract de vin Manufaktura timp de aproape 2 luni.
Obisnuiam sa imi spal parul o data pe saptamana (ultima zi era destul de ingrasat, dar rezistam de obicei). Acum am ajuns sa-l spal o data la 3 zile si chiar si asa ma enerveaza. Sa zicem ca asta n-are fi mare lucru. Dar la fiecare spalare cade cam o mana de par, ma sperii cat culeg.
In rest nimic de zis, nu se rupe la pieptanare, prima si chiar urmatoarea zi arata matasos, stralucitor, dar din ce in ce mai putin. Am parul lung de multi ani si m-am obisnuit sa-l tin strans in coc ziua, acum nu mai sta pentru ca e prea putin pentru clama mea.
Nu pun toata vina pe aceste produse: este normal sa cada parul, eu sunt stresata in ultimul timp, iar pe eticheta nu scrie nicaieri ca aceste produse ar ameliora/opri caderea parului. Sunt folosite cuvinte precum: proprietati regenerative si hidratante, ingrijire, protectie, elasticitate, hranire, stralucire.
Nu am scris nimic dupa primele utilizari sau dupa prima luna sperand ca proprietatile alea regenerative, de hranire si protectie au nevoie de timp ca sa se manifeste, asa ca am avut rabdare 2 luni. Daca mai am multa rabdare, n-o mai am par care sa straluceasca si sa miroasa frumos a extract de vin.
Am fost placut surprinsa cand am castigat aceste produse de pe Beautyroom.ro si mi-a placut aspectul si aroma produselor, aspectul parului dupa spalare, usurinta relativa la pieptanare.
Poate capul meu e vinovat :)

2 comentarii:

  1. Nu, nu, nu e parul tau de vina! :) Cu ce il repari acum? Eu cum am schimbat samponul cum am revenit la a-l spala in ritmul meu normal :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Wash&Go -(cum era reclama) ... "fara bataie de cap". Obisnuiam sa-l clatesc cu ceai din diverse plante, dar anul acesta nu am avut timp nici de strans plante, nici de facut ceaiuri. Am tot citit despre mastile cu galbenus si ulei de masline, ulei de ricin - poate, cand am timp, stau si cu maioneza pe cap :)

    RăspundețiȘtergere