Persoane interesate

vineri, 18 noiembrie 2011

La gura sobei: Apidermin de poveste

Povestea aceasta nu începe cu "a fost odată" ci cu ceva de genul "Pe vremea mea ..." pentru că trăim sub vremi și vremurile se schimbă, oamenii sunt altfel și puține lucruri rămân la fel pentru mai multe generații.
Povestea începe cu vocea mamei spunându-ne  "pe vremea mea nu erau creme pentru toate ... luai un pic de smântână și te dădeai pe mâini și pe față și puneai un pic de miere pe buze să nu se crape de la frig și vânt ... acum aveți de toate în cutiuțe, dar să știți că era mai bine înainte, era natural, nu atâtea chimicale cum se folosesc acum..." Apoi a aflat și mama că sunt creme de față sau de mâini, balsamuri pentru buze și produse de îngrijire pentru tot corpul care folosesc înțelepciunea bătrânilor și ingrediente naturale, iar mierea, lăptișorul de matcă, ceara și propolisul sunt acum utilizate pentru a face produse de îngrijire cu care ne răsfățăm toți indiferent de vârstă sau gen.
Generația următoare vine cu partea a doua a poveștii, cu crema cu lăptișor de matcă pe care cumnata mea o folosește tot timpul și o include în cadourile pentru cei dragi. De la ea ne-am molipsit toți de dorința pentru produse naturale și naturiste și unde a început pentru noi povestea APIDERMINULUI. Aflăm de la bunici și mame, surori, cumnate, colege sau vecine despre acest produs care a îngrijit generații de femei frumoase și începem să credem în povești cu tinerețe fără bătrânețe, vedem că ridurile pot fi ținute departe, că putem avea mâini îngrijite și moi ca ale bunicii și încercăm să ducem povestea mai departe. Generația următoare va privi aceste povești pe fețele celor din jurul lor și vor duce mesajul mai departe. 
Povestea Apidermin nu se încheie cu "am încălecat pe-o șa ..." ci cu "a îngrijit generații la rând și va îngriji și generația următoare." 
P.S. Povestea este inscrisa in "cursa" pentru sponsorizare a blogurilor de pe pagina de Facebook a Complexului Apicol, daca doriti sa votati/impartasiti cu prietenii, click AICI

2 comentarii:

  1. ;)) Ce frumos ai scris! Nu am incercat aceste produse dar am auzit lucruri bune despre ele. :-?
    Te pup!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Alexandra - povestea a intrat in cursa celor 50 de bloguri care vor primi o sponsorizare din partea Complexului Apicol, daca vrei sa o votezi/dai share o gasesti pe wall-ul Complexului Apicol Veceslav Harnaj; am precizat link-ul in postul giveaway-ului deschis ieri - daca vrei sa te inscrii.
    Despre gama Apidermaliv voi vorbi in curand, am primit pachetul de la ei spre testare.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere