Persoane interesate

duminică, 20 noiembrie 2011

Au sosit bunatatile din stup

Am avut marea bucurie de a fi printre bloggeritele norocoase care au primit spre testare noua gama Apidermaliv - multumesc inca o data Complexului Apicol Veceslav Harnaj.
Vineri am primit si eu telefon de la curier, dar abia ieri le-am luat de la fratele meu (e nasol sa stai la tara si sa n-ai o adresa exacta, cu strazi si numere ... asta e ... ar trebui sa fiu multumita cu aerul (zice-se) curat)
Acestea sunt produsele:
Crema de fata Apidermaliv, bine primita si cu review-uri laudative care m-au facut sa-mi doresc atat de mult sa particip la aceasta campanie de testare - am folosit-o aseara si azi dimineata, e minunata, imi place ca este foarte consistenta  parca e unt, deci se foloseste foarte putin pentru o aplicare, e grasa si hidrateaza bine tenul, ramane cu un aspect gras la atingere, ceea ce ar fi un impediment pentru aplicare dimineata pentru unele fete - eu n-am iesit azi, deci nu m-a deranjat deloc. 
Prima impresie: imi place, voi reveni dupa vreo 7-10 zile de utilizare cu impresii.
Ingrediente: Aqua, olive oil, beeswax, lanolin, cetyl alcohol, Shea butter, sodium tetraborate, cholesterol, royal jelly, perfume (95% ingrediente de origine naturala)
Cantitate: 50 ml
Pret: 9,13 RON (in Boutique-ul Apicol - gasiti sigla complexului + link in sidebar)
Balsam de buze - dragoste la prima aplicare, imi place mirosul citric si senzatia de inmuiere instantanee a buzelor, le aveam un pic crapate pentru ca am uitat sa folosesc balsamul meu obisnuit inainte de a iesi afara. M-am dat ieri imediat dupa ce am deschis pachetul, aseara si azi dimineata si acum sunt moi si hidratate, nu mai au aspectul crapacios si aspru si, ma repet, imi place mirosul (era sa zic gustul :) - e familiar, desi nu tin minte sa mai fi avut balsam de buze cu aceasta aroma.
Ingrediente: olive oil, honey, beeswax, citrus aurantium dulcis flower oil, royal jelly (100% ingrediente de origine naturala)
Cantitate: 10 ml
Pret: 6,32 RON
Crema pentru calcaie are 2 variante, cu propolis si cu menta (asa le diferentiez eu)
Am folosit aseara crema pentru calcaie cu propolis care este indicata pentru pielea uscata, crapata a calcaielor. Am aplicat pe pielea curata, frecata bine cu piatra ponce si nu numai pe calcaie ci pe toata talpa (am piele aspra pe partea inferioara a degetului mare si imediat sub degete, as ca voi folosi aceasta crema cateva zile, apoi pe cea cu menta (m-am gandit ca propolisul va vindeca crapaturile, apoi cealalata crema o voi folosi pentru intretinere). A intrat imediat in piele, pare mai fina acum, dar voi reveni cu o descriere a efectelor dupa cateva zile de utilizare.
Ingrediente: olive oil, aqua, beeswax, lanolin, cetyl alcohol, Shea butter, sodium tetraborate, propolis extract. (95% ingrediente de origine naturala)
Cantitate: 50 ml
Pret: 11,16 RON
Crema pentru calcaie cu menta - am deschis, mirosit (mentolat, foarte placut) si cam atat deocamdata. Voi reveni.
Ingrediente: olive oil, aqua, beeswax, lanolin, alcohol denat, cetyl alcohol, Shea butter, sodium tetraborate, menthol, mentha piperita (peppermint oil). (95% ingrediente de origine naturala)
Cantitate: 50 ml
Pret: 8,33 RON
Masca pentru fata - mea culpa, am uitat aseara de masca, ocupata cu tratamentul pentru par, am folosit gel de curatare pentru ten, apoi mi-am spalat parul si cand am vazut masca  dupa  aceea m-am gandit ca nu are rost, diseara  sau maine promit sa ma maschez. Este indicata o masca pe saptamana si e dedicata tenului uscat, foarte uscat si matur - eu nu am niciuna dintre variante - deci va cer sfatul si indicatii, ce se intampla daca o aplic? Ar trebui poate sa o las mai putine minute decat este precizat la indicatii (5-10 minute)? Astept sugestii, desi cred ca o s-o incerc  macar o data, ca suna prea grozav, apoi o dau surorii mele (41 de ani - cred ca intra la ten matur si ea are riduri)
Ingrediente: olive oil, acacia honey, beeswax, Shea butter, royal jelly, sea-buckthorn oil (100% ingrediente de origine naturala) (ultimul ingredient e uleiul de catina, eram curioasa pentru ca nu recunosteam numele plantei - I should be ashamed)
Cantitate: 50 ml
Pret: 11,99 RON

Multumesc albinutelor pentru bunatati, va fi un rasfat aceasta campanie de testare.

Later edit: n-a intervenit nimeni sa ma previna ca n-ar trebui sa folosesc o masca care nu se potriveste tipului de ten sau poate ma pacalesc eu crezand ca la 30 de ani nu am ten matur :)
Oricum n-am rezistat, am vrut sa incerc masca cu  ulei de masline, miere, ceara de albine, unt de Shea, laptisor de matca si ulei de catina (banuiesc ca acest din urma ingredient e 'vinovat' pentru culoarea galben-portocalie). In primul rand am fost placut surprinsa ca nu e una din acele masti care se intaresc si strang fata si nici nu aratam 'de speriat'. Uleiurile si untul de shea sunt cele care dau acestei masti aspectul gras, hranitor si potrivit pentru tenul uscat. Planuisem sa o las 5 minute, dar pentru ca nu ma deranja cu nimic, am uitat si am ajuns la 10 minute. Am incercat sa o indepartez cu apa calduta, apoi mai calda, dar fata mea tot grasa era, am insistat de mai multe ori, dar pana la urma m-am predat si am folosit o picatura de gel de curatare. Tenul a ramas fin si matasos, nu-mi dau seama daca a avut vreun efect de ingrasare a tenului (m-am gandit ca avand tenul normal, uleiurile vor avea acest efect), oricum folosesc crema de fata Apidermaliv seara si dimineata si aceasta e destul de consistenta si grasa, nu cred ca o masca pe saptamana ar adauga prea mult. Imi place sentimentul de rasfat, nu o simt ca pe-o 'sarcina de urmat' (pfui, ce corvoada) si daca tot promite ca impreuna cu crema sa aiba grija de ridurile mele, poate voi fi libera sa ma mir in continuare :)
Voi reveni cu impresii dupa inca 1-2 utilizari.

Quick question: I observed some bloggers double their posts into English. Is someone interested in me doing so? If you'd find it useful, let me know.

8 comentarii:

  1. M-ai convins sa imi cumpar balsamul de buze si neaparat masca aceea de fata. Nu pot sa cred ca nu vrei sa o folosesti, la ce ingrediente bune are, o data pe saptamana este un rasfat pe orice tip de piele, nici eu nu am riduri prea intense, insa totusi la 30 de ani, nu ma feresc de produse antirid, mai bine previn decat sa tratez...bine tenul meu este si mai uscat de fel, in afara zonei T... Sora ta sigur se va bucura de beneficiile mastii.
    Felicitari pentru alegerea la aceasta campanie, majoritatea acestor produse chiar merita testate.
    Sa ne tii la curent cu impresiile.
    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca a fost utila postarea.
    Poate ma pacalesc singura, dar nu consider ca am ten matur la 30 de ani, iar ridurile nu le vad (ma rog, sunt niste linii pe frunte, apar pentru ca ma mir prea des :)
    Iar pe sora mea trebuie s-o conving intai sa o foloseasca, nu prea suntem noi cu mastile, dar facem pasi mici - i-am facut cadou o crema pentru riduri pe care aproape a terminat-o, o sa-i spun ca o sa-i faca bine si apoi impart cu ea Apidermaliv-ul ca "mita" sa accepte s-o 'maschez' :)
    Sigur voi reveni cu impresii.
    P.S. Nu te inscrii la giveaway?

    RăspundețiȘtergere
  3. Dada, si eu am acolo pe frunte riduri, din aceeasi cauza, cred :P Si tare mi-as dori sa le tin in aceeasi conditie macar, inapoi sigur nu au cum sa mai dea, insa sper sa nu se adanceasca :P
    Am intrat si eu pe site sa vad produsele, nu prea m-am lamurit cu taxele de transport, insa o sa caut si prin magazine mai intai sa vad ce preturi sunt acolo, daca nu difera prea tare, le cumpar din magazin.

    Ma inscriu la giveaway cu certitudine, am vazut ieri postarea, insa nu o sa pot sa te ajut cu Facebook-ul, sper totusi sa fii votata... :)

    Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si cand te gandesti ca in lumea in care traim vedem de toate, deci n-ar trebui sa ne mai mire nimic :)
    M-am uitat si eu pe site - spun doar transport prin curier, deci probabil in jur de 20 RON.
    Si eu m-am gandit sa intreb la magazine naturiste, plafar etc. Oricum trebuie sa imi cumpar ulei de ricin, deci intrare am :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa stii ca si pe mine m-ai convins! Si eu o sa mi le cumpar.Iti multumesc mult pentru parerile tale

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu placere, Mariana, ma bucur ca a fost utila aceasta postare, mai ales ca sunt doar primele impresii.
    @Simona, mi-am dat seama dupa ce am postat raspunsul ca probabil nu le voi gasi la plafar, la naturiste - poate, dar nu am mari sperante - mai degraba la magazinul de produse apicole.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tare mult mi-as dori sa le fi primit si eu...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai ratat inscrierea sau nu au ajuns inca la tine? Am vazut ca la unele boggerite au ajuns mai tarziu.
    Dupa 6 decembrie Complexul va sponsoriza 50 de bloguri cu cate un set Apidermaliv pentru giveaways, poate ai noroc atunci.

    RăspundețiȘtergere