Persoane interesate

vineri, 11 noiembrie 2011

Review: Plante System Emulsie antirid efect stralucire

Plante System "Les soins Bio" Emulsie antirid efect stralucire cu extract din Hibiscus si Carthamus tinctorius
Prezentare: flacon de 30ml
Indicatii:

Aceasta emulsie antiriduri cu parfum fin de coacaz ajuta stralucirea naturala a tenului si previne aparitia primelor riduri. Extractul de Hibiscus bogat in flavonoide actioneaza impotriva radicalilor liberi si tonifica pielea, lasand-o catifelata. Uleiul organic de Cathamus bogat in acizi grasi nesaturati aduce o hidratare de lunga durata a tenului. Pudra de orez elimina ridurile si ofera o atingere matasoasa, fara senzatia de lipicios. Iluminata instant, pielea este catifelata, supla si are stralucire naturala. Produs Bio fara Parabeni
Se aplica dimineata si seara pe fata si pe gat.
Acesta este un review long-overdue, amanat de nu stiu cate ori. De ce? Pentru ca nu am folosit-o constant (de cate ori are loc o eruptie pe fata, intrerup crema - poate gresesc, dar nu vreau sa interactioneze si am impresia ca hranesc cosul :) (daca gresesc, corectati-ma)
Deci, am primit emulsia in urma unui concurs pe pagina de FB a Plante System si am folosit-o sporadic, in perioadele de pauza acneica, adica mai mult acum in octombrie-noiembrie. 
Imi place pentru ca:
  • simt tenul catifelat si hidratat si este mai luminos (am tenul masliniu, deci o luminare la fata e binevenita). 
  • are pompita si e usor de folosit si dozat, e spornica (folosesc o singura doza oferita de pompita si tenul e hidratat - bine, nici nu am un ten uscat :)
  • miroase frumos si discret a plante (coacaze, conform indicatiilor) si certificatul Ecocert ma face sa cred in calitatea ei (95% BIO)
  • extractul de hibiscus e pe locul 10 in lista de ingrediente, deci nu stiu  exact ce pondere are, dar imi place ideea cremelor care folosesc proprietatile plantelor, iar hibiscusul este cunoscut ca fiind bogat in flavonoide, cu proprietati antioxidate, impotriva imbatranirii pielii, care hidrateaza si catifeleaza tenul.
  • despre efectul antirid, nu stiu ce sa spun, nu vad riduri, deci s-ar putea sa functioneze (promite sa previna aparitia ridurilor) sau am eu nevoie de alti ochelari :)
Pentru mine aceasta crema este un rasfat, o folosesc cu zgarcenie si ma bucur de fiecare data cand pot sa o aplic pe toata fata. 
P.S. Imi pare rau ca nu am putut sa pun niste poze cu recipientul si un swatch cu emulsia, aparatul meu foto refuza sa se deschida.

Later edit: la cerere, revin cu lista ingredientelor
WATER, HELIANTHUS ANNUUS OIL, XYLITOL, GLYCERIN, POLYGLYCERIN-3 STEARATE, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, CERA ALBA, CARTHAMUS TINCTORIS OIL, ORYZA SATIVA HULL POWDER, HIBISCUS SABDARIFFA EXTRACT, MACADAMIA TERNIFOLIA OIL, ARCTOSTAPHYLOS UVA URSI EXTRACT, THEOBROMA CACAO EXTRACT, MACADAMIA TERNIFOLIA EXTRACT, OLEA EUROPEA EXTRACT, HIPPOPHAE RHAMNOIDES EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS EXTRACT, CHONDRUS  CRISPUS, XANTHAN GUM, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, PARFUM, GERANIOL, LINALOOL, LIMONENE
Ingrediente produse prin agricultura organica.
(sper ca nu am gresit vreunul, dar ma dor ochii, verific mai tarziu inca o data)


4 comentarii:

  1. Pacat ca nu ai pus poza si cu ingredientele, stiu cat de capricios paote fi aparatul de fotografiat uneori...si noi suntem cam certati in perioada aceata :P
    De unde se poate cumpara serul acesta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Simona, este emulsie, nu ser, deci un fel de crema mai putin consistenta; voi reveni cu lista de ingrediente mai tarziu azi;
    Daca dai o cautare pe net, o gasesti in farmacii (Stejara, este cred una dintre ele), fie cauti farmacia respectiva daca este la tine in Timisoara sau au si optiune de comanda si livrare prin posta sau curier (emulsia costa in jur de 78 RON)

    RăspundețiȘtergere
  3. Are ingrediente foarte bune, este cam scumpa ce-i drept...dar chiar pare interesanta!
    Sa o folosesti cu placere in continuare si sa-ti fie de folos :)
    Pupici!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Simona.
    E scumpa intr-adevar, frantuzesca si organica, de aici scumpa. (m-am uitat, romanii au adaugat si ei ceva, in afara e cam 14-15 euro, dar UK e 17 lire sterline)
    Imi place e drept si o folosesc cumpatat, dar sunt si la noi produse bune si atatea handmade din ingrediente naturale, avem de unde alege.

    RăspundețiȘtergere